Consultant testimonials

Consulentes over hun werk

PartyLite heeft het leven van vele mensen over de hele wereld veranderd. Onze consulentes houden niet alleen van hun vrijheid en financiële onafhankelijkheid, die dit werk met zich meebrengt, maar met name van het plezier, hun trouwe klanten telkens weer te kunnen verrassen met unieke producten. Lees zelf maar wat gedreven consulentes vertellen over hun werk en wat PartyLite voor hen en hun leven betekent.

GET IN TOUCH

 

 

Cornelia Herrmann

Executive Regional Vice President

 

Al meer dan 14 jaar zijn wij, mijn man Günter en ik werkzaam voor PartyLite en de vele voordelen die men tijdens het informatieve gesprek heeft beloofd, zijn voor ons zeker waarheid geworden: financiële onafhankelijkheid, persoonlijke vrijheid en nog veel meer. Ten minste als men bereid is daarvoor de nodige inspanningen te verrichten.

De meeste vreugde beleven wij aan de successen van onze consulentes en het is geweldig om met zulke prachtige producten te werken. Het is telkens weer fascinerend te zien, hoeveel waarde onze klanten aan onze producten, maar ook aan de consulentes hechten. En precies om die reden zijn voor iedereen, die zich volop wil inzetten, alle carrièreniveaus mogelijk.

Dat is PartyLite en onze toekomst!

YVONNE WÖLFL

Senior Regional Vice President

 

In mijn „eerste leven“ als tandtechnicus was ik heel succesvol, maar toch gebonden aan vaste werktijden en een vast salaris. Echte onafhankelijkheid, waarnaar mijn voorkeur uitging, zag er heel anders uit.

Toen kwam PartyLite, mijn „tweede leven“. Ik had ook nu weer veel succes, met dien verstande dat ik mijn eigen tijd kon indelen, met een prestatiegerelateerd inkomen en de bijbehorende erkenning. Mijn groeiende PartyLite-activiteiten bieden mij en mijn gezin al jarenlang een onbeperkte vrijheid. Een groot goed! Als ik terug kijk, ben ik ontzettend blij dat ik 15 jaar geleden mijn gevoel heb gevolgd en de juiste beslissing heb genomen. Ik wil PartyLite dan ook bedanken, dat ik ook in economische moeilijke tijden met behulp van onze producten en programma's mijn kring van klanten en collega's verder kan vergroten. Dat maakt werken leuk!

Ik verheug mij op iedere collega, die deze kans te baat heeft genomen en wil hun succes graag met hen delen.

©2016 PartyLite Worldwide, LLC. Alle Rechte vorbehalten.

Become a PartyLite Fan
Kontaktieren Sie uns
PartyLite Youtube
Follow us on Twitter!
Collect and organize the things you love.