Het team

AXEL FLECKEN

 

General Manager PartyLite Duitsland

Exclusieve handelsmethoden, hoogwaardige producten en een hechte band met de verkoopploeg - dat zijn de sterkten van directe verkoop.

Dat PartyLite als onderneming ook na zijn twintigjarige bestaan totaal op de voorgrond staat en tot een van de succesvolste en innovatiefste ondernemingen voor Direct Marketing in Duitsland, België, Luxemburg en Nederland behoort, hebben we niet alleen aan onze unieke producten te danken, maar voor alles aan diegenen die met zo veel teamgeest en enthousiasme voor de activiteiten er zijn - onze consulentes en consulenten.

En zo worden wij in onze handel bevestigd en zijn we oneindig trots op onze bekroning als „Beste direct marketing-onderneming van Europa“, die ons in het afgelopen jaar door de European Direct Selling Association Seldia verleend werd.

Voor mij persoonlijk is het net als tevoor geweldig om te zien, hoe zich de onderneming en ook onze consulentes verder ontwikkelen, carrières maken, dromen vervullen en een gemeenschap tot een diepe band wordt.

PartyLite is een dynamische onderneming - bij ons lijkt geen dag op de andere – en dat is ook goed. Samen met een creatief team stellen we ons dagelijkse nieuwe doelen en werken aan een toekomstvisie, het idee ons handelsconcept verder te ontwikkelen en daarmee tot nummer 1 in Social Shopping Experience in Europa te worden. Want als modern en innovatieve onderneming voor direct marketing verbinden wij klassieke party's met naar de toekomst wijzende handelsmethoden en gebruiken wij social media-kanalen om netwerken van consulentes te creëren, om klanten te ruilen en als PartyLite-fans onder elkaar. En precies dat maakt ons zo bijzonder en klaar voor de toekomst.

Of u nu een fan van PartyLite, enthousiaste klant, overtuigde gastvrouw of consulente bent - wat u ook naar ons leidt - u zult zien, dat met PartyLite alles mogelijk is - PartyLite your Way!

 

 

 

LOTHAR KEPPLER

Director Marketing PartyLite Duitsland

Exclusieve en hoogwaardige producten, unieke geuren, een intensieve dialoog met onze consulentes en consulenten, communicatieconcepten die naar de toekomst wijzen en een extreme snelheid zijn kenmerken van onze business.

Het juist speuren naar de wensen en behoeften van onze consulentes en klanten en ook de snelle omzetting van actuele trends in nieuwe collecties zijn fundamenten van het succes van PartyLite. De hoge productkwaliteit zorgt voor tevreden klanten en een trouw klantenbasis, die gestaag groeit.

De zich steeds versnellende ontwikkeling van nieuwe technologieën en de daarmee verbonden veranderde vereisten en communicatieprocessen van de klanten zorgen voor grote uitdagingen voor onze onderneming. Bij PartyLite ervaart u deze ontwikkelingen en eisen niet sceptisch, maar reageert er actief en positief op, de kansen merkend, die deze ontwikkelingen met zich meebrengen. Zo gebruikt u de nieuwe media en sociale netwerken actief om klanten en consulentes beter op elkaar en met elkaar in te laten spelen, zodat onze business zich verder kan uitbreiden en onze consulentes en klanten een steeds betere service krijgen. Daarmee heeft PartyLite een leidende rol in Direct Marketing, die in 2014 met de verlening van de "BDD Awards" voor de beste campagne in het bereik van de sociale media bekroond werd.

Daarbij verwaarlozen we de kernbusiness, de Party, echter niet. Ook hier bieden wij innovatieve concepten voor meer afwisseling, meer pret en voor het vervullen van de behoefte van de klant. Zo plaatsen we bij het concept van de geurbelevenis-party bijvoorbeeld onze kerncompetentie - geuren en was - in het middelpunt en brengen licht en interactie in de party.

Een sterk gastvrouwenprogramma rondt ons aanbod af en biedt elke gast en geïnteresseerde de mogelijkheid om ook met weinig geld het lievelingsstuk uit onze aantrekkelijke collectie aan te kunnen schaffen. En wie nog meer wil, die heten wij ook met alle genoegen als consulent welkom.

Zo vindt ieder bij ons, wat hij hebben wil - dat noemen wij pas echt "PartyLite Your Way"!

 

 

MARCO DE BENEDETTI

Director Marketing PartyLite Duitsland

PartyLite - meer als slechts een kaars.

PartyLite is een van de meest succesvolle Direct Marketing-ondernemingen op de Duitse markt.


Door de unieke accessoires worden woonkamers tot oasen van welzijn.


Door de fantastische geuren ontstaat bij u thuis een zeer bijzonder ambiance.

Door de oplichtende kaarsen zal ook uw huis in een nieuw licht stralen.


Na meer dan 20 jaar op de Duitse markt kan de onderneming PartyLite op vele successen terugblikken.


Voor mij persoonlijk betekent "bij PartyLite werken" echter niet achterom kijken, maar zich met het grootste mogelijk vertrouwen tot de toekomst wenden, de blik naar voren te richten om nieuwe wegen te gaan.


Direct Marketing heeft zich in de afgelopen jaren enorm veranderd! En PartyLite is meer dan alleen up-to-date. PartyLite is een onderneming met visies en heldere doelen. Onze visie: Social Shopping Experience. Deze visie staat ervoor, dat onze consulentes meer dan slechts de beste kaarsen ter wereld aanbieden.


Deel van PartyLite te zijn, betekent voor mij een zeer spannende tijd mee te beleven, nieuwe wegen te creëren, Social Media te gebruiken, of jonge mensen toe te stappen en u de kans te bieden.


Wat vroeger geen rol speelde, is nu niet meer weg te denken: de te gekke decoratie op uw eigen deco-platform laten zien, tips met andere consulentes op Facebook uitwisselen, onze klanten op Pinterest over de nieuwste producten informeren.


Maar ook de te gekke geschiedenissen te horen die onze klanten op de party's vertellen, van de momenten te genieten, als men een gastvrouw voor de eerste keer het oplichten van GloLite toont, 2.000 op de nationale conferentie te zien juichen en op de PartyLite droomreis te beleven, hoe consulentes en leiding hun verdiende vrije tijd vieren…


PartyLite - meer dan slechts een kaars.

©2016 Partylite UK. All rights reserved.

Become a PartyLite Fan
Kontaktieren Sie uns
PartyLite Youtube
Follow us on Twitter!
Collect and organize the things you love.