Het team

AXEL FLECKEN

Area Managing Director PartyLite D-A-CH & BeNeLux

Exclusieve verkoopwegen, hoogwaardige producten en een nauwe binding met het sales team – dat zijn de sterke punten van de directe verkoop.

Dat PartyLite ook na 22 jaar in Europa in de top staat en een van de meest succesvolle en meest innovatieve ondernemingen uit de directe verkoop in Duitsland, Benelux, Oostenrijk en Zwitserland is, hebben wij niet alleen aan onze unieke producten te danken, maar ook en vooral aan iedereen die met zo veel teamspirit en enthousiasme aan het werk is: namelijk onze vrouwelijke en mannelijke consulenten.

Voor mij is het nog altijd prachtig te observeren hoe de onderneming en onze consulenten zich verder ontwikkelen, carrières gesmeed worden, dromen vervuld worden en een innig verbonden gemeenschap ontstaat.

PartyLite is een dynamische onderneming. Want alleen wie in beweging blijft, ontwikkelt zich verder, blijft energiek en kan de eisen in een snel levende omgeving vervullen. Samen met mijn creatief team zetten we ons dagelijks uitdagingen, werken we aan op de toekomst gerichte visies en ideeën, om ons verkoopconcept verder te ontwikkelen of zelfs compleet opnieuw uit te vinden. Dat is wat ons zo bijzonder en fit voor de toekomst maakt.

PartyLite fan, enthousiaste klant, overtuigde gastgeefster of consulente – wat u ook naar ons brengt – u zult zien, met PartyLite is alles mogelijk!

PartyLite – Find Your Signature – at Home and in Life!

 

 

©2016 PartyLite Worldwide, LLC. Alle Rechte vorbehalten.

Become a PartyLite Fan
Kontaktieren Sie uns
PartyLite Youtube
Follow us on Twitter!
Collect and organize the things you love.