Het team

AXEL FLECKEN

Area Managing Director PartyLite D-A-CH & BeNeLux

Exclusieve verkoopwegen, hoogwaardige producten en een nauwe binding met het sales team – dat zijn de sterke punten van de directe verkoop.

Dat PartyLite ook na 22 jaar in Europa in de top staat en een van de meest succesvolle en meest innovatieve ondernemingen uit de directe verkoop in Duitsland, Benelux, Oostenrijk en Zwitserland is, hebben wij niet alleen aan onze unieke producten te danken, maar ook en vooral aan iedereen die met zo veel teamspirit en enthousiasme aan het werk is: namelijk onze vrouwelijke en mannelijke consulenten.

Voor mij is het nog altijd prachtig te observeren hoe de onderneming en onze consulenten zich verder ontwikkelen, carrières gesmeed worden, dromen vervuld worden en een innig verbonden gemeenschap ontstaat.

PartyLite is een dynamische onderneming. Want alleen wie in beweging blijft, ontwikkelt zich verder, blijft energiek en kan de eisen in een snel levende omgeving vervullen. Samen met mijn creatief team zetten we ons dagelijks uitdagingen, werken we aan op de toekomst gerichte visies en ideeën, om ons verkoopconcept verder te ontwikkelen of zelfs compleet opnieuw uit te vinden. Dat is wat ons zo bijzonder en fit voor de toekomst maakt.

PartyLite fan, enthousiaste klant, overtuigde gastgeefster of consulente – wat u ook naar ons brengt – u zult zien, met PartyLite is alles mogelijk!

PartyLite – Find Your Signature – at Home and in Life!

 

 

LOTHAR KEPPLER

Director Marketing PartyLite D-A-CH & BeNeLux

Exclusieve en hoogwaardige producten, unieke geuren, een intensieve dialoog met onze consulentes en consulenten, communicatieconcepten die naar de toekomst wijzen en een extreme snelheid zijn kenmerken van onze business.

Het juist speuren naar de wensen en behoeften van onze consulentes en klanten en ook de snelle omzetting van actuele trends in nieuwe collecties zijn fundamenten van het succes van PartyLite. De hoge productkwaliteit zorgt voor tevreden klanten en een trouw klantenbasis, die gestaag groeit.

De zich steeds versnellende ontwikkeling van nieuwe technologieën en de daarmee verbonden veranderde vereisten en communicatieprocessen van de klanten zorgen voor grote uitdagingen voor onze onderneming. Bij PartyLite ervaart u deze ontwikkelingen en eisen niet sceptisch, maar reageert er actief en positief op, de kansen merkend, die deze ontwikkelingen met zich meebrengen. Zo gebruikt u de nieuwe media en sociale netwerken actief om klanten en consulentes beter op elkaar en met elkaar in te laten spelen, zodat onze business zich verder kan uitbreiden en onze consulentes en klanten een steeds betere service krijgen. Daarmee heeft PartyLite een leidende rol in Direct Marketing, die in 2014 met de verlening van de "BDD Awards" voor de beste campagne in het bereik van de sociale media bekroond werd.

Daarbij verwaarlozen we de kernbusiness, de Party, echter niet. Ook hier bieden wij innovatieve concepten voor meer afwisseling, meer pret en voor het vervullen van de behoefte van de klant. Zo plaatsen we bij het concept van de geurbelevenis-party bijvoorbeeld onze kerncompetentie - geuren en was - in het middelpunt en brengen licht en interactie in de party.

Een sterk gastvrouwenprogramma rondt ons aanbod af en biedt elke gast en geïnteresseerde de mogelijkheid om ook met weinig geld het lievelingsstuk uit onze aantrekkelijke collectie aan te kunnen schaffen. En wie nog meer wil, die heten wij ook met alle genoegen als consulent welkom.

Zo vindt ieder bij ons, wat hij hebben wil - dat noemen wij pas echt "PartyLite Your Way"!

 

 

MARCO DE BENEDETTI

Director Sales PartyLite Duitsland & BeNeLux & Zwitserland

PartyLite - meer als slechts een kaars.

PartyLite is een van de meest succesvolle Direct Marketing-ondernemingen op de Duitse markt.


Door de unieke accessoires worden woonkamers tot oasen van welzijn.


Door de fantastische geuren ontstaat bij u thuis een zeer bijzonder ambiance.

Door de oplichtende kaarsen zal ook uw huis in een nieuw licht stralen.


Na meer dan 20 jaar op de Duitse markt kan de onderneming PartyLite op vele successen terugblikken.


Voor mij persoonlijk betekent "bij PartyLite werken" echter niet achterom kijken, maar zich met het grootste mogelijk vertrouwen tot de toekomst wenden, de blik naar voren te richten om nieuwe wegen te gaan.


Direct Marketing heeft zich in de afgelopen jaren enorm veranderd! En PartyLite is meer dan alleen up-to-date. PartyLite is een onderneming met visies en heldere doelen. Onze visie: Social Shopping Experience. Deze visie staat ervoor, dat onze consulentes meer dan slechts de beste kaarsen ter wereld aanbieden.


Deel van PartyLite te zijn, betekent voor mij een zeer spannende tijd mee te beleven, nieuwe wegen te creëren, Social Media te gebruiken, of jonge mensen toe te stappen en u de kans te bieden.


Wat vroeger geen rol speelde, is nu niet meer weg te denken: de te gekke decoratie op uw eigen deco-platform laten zien, tips met andere consulentes op Facebook uitwisselen, onze klanten op Pinterest over de nieuwste producten informeren.


Maar ook de te gekke geschiedenissen te horen die onze klanten op de party's vertellen, van de momenten te genieten, als men een gastvrouw voor de eerste keer het oplichten van GloLite toont, 2.000 op de nationale conferentie te zien juichen en op de PartyLite droomreis te beleven, hoe consulentes en leiding hun verdiende vrije tijd vieren…


PartyLite - meer dan slechts een kaars.

©2016 PartyLite Worldwide, LLC. Alle Rechte vorbehalten.

Become a PartyLite Fan
Kontaktieren Sie uns
PartyLite Youtube
Follow us on Twitter!
Collect and organize the things you love.