De directe verkoop

Wat betekent directe verkoop?

 

Succes gebaseerd op een persoonlijke relatie

Bij de directe verkoop wordt een consulente bij iemand thuis uitgenodigd, om daar een demonstratie te houden. Het is met name de ontspannen, vriendelijke sfeer, waar zo veel consulentes van PartyLite houden: het werk lijkt meer op een gezellig onderonsje tussen vrienden, waarmee interessante zaken kunnen worden gedeeld, dan op een verkooppresentatie. Daarbij komt, dat consulentes exclusieve voordelen en grappige extra's aanbieden, die gewild zijn bij zowel de gastvrouwen als gasten en waarvan zij zeker onder de indruk zijn.

Het hele PartyLite-team stelt alles in het werk, iedere consulente de noodzakelijke gereedschappen tot succes te bieden en ondersteunt hen met bijv. een uitgebreid aanbod aan scholingsmogelijkheden – uitermate persoonlijk en online.

Faire zakelijke activiteiten kopen op de eerste plaats

Bij PartyLite zijn wij ervan overtuigd, dat het bij de directe verkoop om meer dan alleen verkopen gaat. Het gaat telkens weer om faire zakelijke activiteiten en geen gelijkblijvende goede klantenservice. Daarom houden wij ons aan de wereldwijd erkende gedragscode voor de directe verkoop.

Hier leest u meer

 

©2016 PartyLite Worldwide, LLC. Alle Rechte vorbehalten.

Become a PartyLite Fan
Kontaktieren Sie uns
PartyLite Youtube
Follow us on Twitter!
Collect and organize the things you love.